Messages / Meldinger

Moved my domain / Flyttet domene

When ProIsp messed it up with e.g. a useless control panel and errors after moving databases etc. it became impossible for me to reinstall things such as WordPress. Therefore, I have now moved my domain back to OneCom.
My photo pages must therefore be uploaded again. Not a too big deal, but I’ll use some time now and choose layouts, albums and things that I’m sure I’ll be happy with once and for all!
I will also try to learn WordPress’ new and much discussed editor; Gutenberg. Might be a tough task for an old man but I’m too curious not to try. Besides, website design is also a hobby for me.

Når ProIsp rotet det til med bl.a. et ubrukelig kontrollpanel og flytting av databaser etc. ble det umulig for meg å reinstallere ting som f.eks. WordPress. Derfor har jeg nå flyttet mitt domene tilbake til OneCom.
Mine fotosider må derfor lastes opp på nytt. Ingen altfor stor greie men jeg skal ta meg litt god tid denne gangen og velge layouter, album og slikt som jeg er sikker på jeg vil bli fornøyd med en gang for alle!
Jeg skal også forsøke å lære meg WordPress’ nye og mye omtalte editor; Gutenberg. Kan bli tøft for en gammel mann men jeg er for nysgjerrig til ikke å prøve. Dessuten er jo også nettsidesnekring en hobby for meg.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *