Merry Christmas / God Jul

Sometimes, in fact, the cell phone does a not so bad job - even in the dark. On a little evening walk in December, I had nothing else with me. And besides creating a usable result I think -these 3 shots inspire me to take a walk again soon while the nights are still long -WITH one of my 'real' cameras ) ..
But with this post, I wish everyone a very Merry Christmas and a Happy New Year - with good health and good photos! 🙂

Noen ganger gjør faktisk mobilen en ikke så verst jobb -selv i mørket. På en liten kveldstur i desember hadde jeg ikke annet med meg. Og ved siden av å skape et brukbart resultat synes jeg -inspirerer disse 3 meg til å ta en runde igjen snart mens nettene fremdeles er lange -MED et av mine 'ordentlige' kameraer ) ..
Men med dette innlegget ønsker jeg alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År -med god helse og gode bilder! 🙂

ALBUMS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *