Halden April 2020

April 12 2020 I decided on a small photo tour to Halden. After all, it's no more than approx. 30 mins to drive and I had not been in that city for quite a while. I stumbled into a very interesting district with old houses and some decay - VERY decayed! And I like such!
I also stopped at the railroad and shot a small fun industrial plant.
Here's a selection - but more photos from the little tour will be posted in the albums eventually.

April 12 2020 bestemte jeg meg for en liten foto-tur til Halden. Tross alt er det ikke mer enn ca. 30 min å kjøre og jeg hadde ikke vært i den byen på en god stund. Jeg dumpet borti en svært interessant bydel med gamle hus og en del forfall -VELDIG forfallent mye av det! Og slikt liker jeg!
Stoppet også ved jernbanen og fikk med et lite artig industrianlegg.
Her er et utvalg -men flere bilder fra den lille turen vil legges ut i albumene etterhvert.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *